Free Domain Name Address ANGKATAN MUDA KEADILAN (AMK PKR) BUKIT KATIL MELAKA: Najib Nak Pimpin Anak Pun Tak Betul, Macam Mana Nak Pimpin Rakyat?

Thursday, November 13, 2008

Najib Nak Pimpin Anak Pun Tak Betul, Macam Mana Nak Pimpin Rakyat?

http://www.tranungkite.net/v7/modules.php?name=News&file=article&sid=17135

Oleh keADILanUtara

" DS Najib Tun Razak telah mengumumkan untuk bertanding kerusi Presiden UMNO Mac depan berikutan kesediaan Paklah untuk berundur lebih awal dari pelan peralihan kuasa yang dicadangkan sebelum ini. Ini sekaligus akan membawa beliau sebagai Perdana Menteri Malaysia yang ke-6 tidak lama lagi.

Sebagai rakyat Malaysia, adakah ini pemimpin yang kita inginkan? Jujur lagi ikhlas, kita perlu muhasabah diri fikir sedalam-dalamnya adakah ini keputusan yang bijak? Lihat saja foto di bawah... tidak dapat dibayangkan kalau ini generasi yang akan memimpin kita suatu masa nanti.

Sepertimana Tun Razak melatih Najib hingga ke peringkat ini, juga adalah tidak mustahil, Ashman ini juga akan mengikut jejak langkah yang sama. Sama-sama kita renungkan, selamat beramal....

http://www.ohbulan.com/gambar-anak-lelaki-dato-sri-najib-tun-razak-bersosial/http://www.youtube.com/watch?v=d1pIMK2fhy4Romeo Norashman Razak

No comments: